LPO DSB på Facebook

 

LPO DSB har oprettet en officiel Facebook side på adressen:

 

www.facebook.com/LPODSB.

 

Siden er et supplement til vores hjemmeside www.lpo-dsb.dk og målet er at nå ud til endnu flere af vores medlemmer og personer med interesse for vores holdninger og virke.

 

Facebook siden vil primært blive brugt til at udsende medlemsinformationer og artikler fra Det Blå Blad. For at nå den bredest mulige kreds opfordrer vi vores brugere til at dele disse informationer og artikler, når I finder det relevant.

 

På forhånd tak

 

Bemærk:

Facebook siden er IKKE en debatside. Kommentarer frabedes og fjernes i det omfang, det er muligt. Det er bestemt ikke fordi vi ønsker om at trykke medlemsdemokratiet under fode. Men dels ønsker vi ikke, at en debat mellem områdegruppens ledelse og medlemskredsen kan følges af udenforstående, herunder DSB’s ledelse, dels er det helt afgørende at beskytte den bruger / det medlem som i et følelsesladet øjeblik lader sig rive med. Erfaringen – både fra DSB og en lang række andre virksomheder – er desværre, at en del medarbejdere har fået problemer i deres ansættelsesforhold efter ytringer på de sociale medier. Ytringer som måske blot var fremsat i et øjebliks ophidset stemning, eller i god tro eller måske endda blot var ment som en morsomhed.

 

Hvis du bemærker noget på den nye Facebook side burde være anderledes / bedre, kontakt da venligst din lokalgruppeformand. Han vil sørge for at forslag / input formidles videre.