Tjeklister for arbejdsskade

Områdegruppen har, i samarbejde med arbejdsmiljørepræsentanter og Dansk Jernbaneforbunds arbejdsskadesagsbehandler, lavet 4 lister med ting som er vigtige at huske i forbindelse med en arbejdsskade samt en liste med supplerende bemærkninger.

Du kan hoppe frem og tilbage imellem listerne ved hjælp af bjælken til højre på denne side. (Bemærk at disse vises i bunden af siden på visse mobile enheder)

Tjekliste for:

Tilbagefald på arbejdsulykke

  1. Hvis du tidligere har haft en arbejdsskade, og mener at have fået et ”tilbagefald på arbejdsskaden/arbejdsulykken”, evt. i forbindelse med fravær, smerte, psykisk reaktion osv., så skal det behandles som tilbagefald på arbejdsskaden, med henvisning til hvilken arbejdsskade der er tilbagefald på.
  2. I forhold til DSB skal du kontakte din nærmeste leder, som skal registrere dit tilbagefald på arbejdsskaden under ”fravær” i SAP, under koden ”tilbagefald”, og dermed kobles tingene sammen med selve arbejdsskaden (i DSB).
  3. Du skal altid sikre dig lægefaglig/sundhedsfaglig dokumentation for dit tilbagefald, for den eventuelle videre sagsbehandling, og måske erstatningssag – da du som udgangspunkt har bevisbyrden.
  4. LPO DSB opfordrer altid til, at du tager kontakt til Dansk Jernbaneforbunds arbejdsskadesagsbehandler Mikael Kristensen, på telefon 3613 2514, eller mail:  mk@djf.dk

Har du spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Dansk Jernbaneforbunds arbejdsskadessagsbehandler Mikael Kristensen på telefon 3613 2514 eller på mail mk@djf.dk , din lokale tillidsrepræsentant/arbejdsmiljørepræsentant eller LPO DSB Områdegruppebestyrelsesmedlem Hans Schøn Merstrand på telefon 24688076.