PlusKort (tidligere LO Plus) er et gratis medlems-, fordels- og rabatkort for medlemmer af de fagforeninger under Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH), som har tilsluttet sig fordelsprogrammet, herunder medlemmer af Dansk Jernbaneforbund. PlusKort kan benyttes i mere end 1.300 butikker og webshops landet over og sikrer dig f.eks. rabat når bilen skal til reparation og rejselysten melder sig.

 

PlusKort, som ejes af Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S, er selvfinansierende. Omkostningerne til at drive, administrere og udvikle medlemsfordelene dækkes gennem provision og bidrag fra samarbejdspartnerne.

 

Hvor meget de mange gode tilbud så kaster af sig, er svært at sige noget entydigt om, da det naturligvis afhænger af bl.a. forbrugsvaner og ens bopæl (PlusKort ikke er lige udbredt i hele Kongeriget), men flittige brugere kan årligt opnå besparelser på flere tusind kroner.

 

Du kan læse mere om Pluskort her: https://pluskort.dk/

 

PlusKort er primært en app, som kan hentes dér, hvor du normalt henter dine apps. App’en fungerer også som dit elektroniske medlemskort til Dansk Jernbaneforbund og giver dig direkte adgang til forbundets side, hvor du kan finde kontaktoplysninger, nyheder, mv. og i øvrige orientere dig om de mange andre fordele, du får som medlem af forbundet, f.eks. billige forsikringer, adgang til billige lån, betydelige indlånsrenter, mv.

 

Og nu vi er ved det, så lad os også slå et slag for PlusGuldkort, som er både et rabatkort og et betalingskort (MasterCard). Anskaffelsen er gratis og der skal heller ikke betales et årligt gebyr. Desuden koster det i helt op til 52 dage lige præcis 0 kr. i renter at bruge den kredit, du får med kortet.

 

Du kan læse mere om PlusGuldkort her: https://www.plusguldkort.dk/