Den gode lokomotivmandsgerning

Kampagnen vedr. den gode lokomotivmandsgerning kører videre. Rigtig mange gør det rigtig godt og holder styr på prioriteterne, også når tingene spidser til og lokomotivføreren er under maksimalt pres. Det er ikke altid sjovt at stå fast på at gøre det rigtige. Vi skal derfor – alle sammen – huske at påskønne dem, der gør det godt i svære situationer. Fortæl den gode historie videre. Det styrker lokomotivpersonalet og det giver den enkelte lyst til at stå fast på sikkerheden.

 

Vinterferievalg / vinterferieaftalen 2015-2016

Der er indgået lokal vinterferieaftale for vinteren 2015-2016. Antallet af ferierækker i høj perioder er op til 22, og i lav perioder 13 mandag – fredag og 11 i weekender. Der er der ud over aftalt et forhøjet antal ferierækker i uge 40, uge 9, ugen efter påske og i forbindelse med julefrokosten, generalforsamlingen, Store Bededag og 1. maj. Vinterferievalget blev afholdt d. 5. maj. Der var pæn søgning og de fleste ønsker blev opfyldt. Der er efter ferievalget fortsat en del ledige pladser i attraktive perioder, så står du med noget ferie i overskud, så tjek Ferieplan.

 

Personalia – ændringer i lokalgruppen

  1. marts var Hans Jørgen Nielsens sidste dag som lokomotivfører i DSB, og hans overgang til livet som pensionist blev som bekendt fejret dagen før.

Fra 1. april er Michael Gram igen en del af vores lokale LPO gruppe i Odense. Lokalgruppebestyrelsen ønsker Michael velkommen tilbage. Det er glædeligt og utroligt vigtigt, at lokomotivførere fremstår samlet.

  1. maj bliver Jens O Ewertsens sidste dag i statens tjeneste inden livet går videre som pensionist. Også det fejrede vi d. 30. marts.

Ligeledes 31. maj siger farvel til Brian Roldhave. Brian, som bor på det yderste Vestfyn, har ønsket at blive forflyttet til Fredericia. LPO Odense vil gerne benytte lejligheden til at takke Brian for hans bidrag til lokalgruppen og samtidig ønske al mulig held og lykke i Fredericia.

Samtidig siger vi velkommen hjem til Kasper Rune Rasmussen, som efter en tid i Aalborg, og et nødtvunget ophold i Fredericia til der igen kunne tilbydes en plads her i byen, vender tilbage til Odense depot.

 

Medlemsmøde vedr. parkeringsplan Odense

Lokalgruppebestyrelsen er nu så vidt med en analyse af muligheder og konsekvenser i forhold til evt. fremtidig lokal håndtering af parkeringsplanen, jf. beslutning herom på lokalgruppens generalforsamling tilbage i januar måned, at vi ønsker at drøfte denne analyse med medlemskredsen. Der indkaldes derfor til medlemsmøde. Hvis muligt afholdes dette møde inden sommer. Yderligere info følger på særskilt opslag.

 

1. maj i Kongens Have

Områdegruppen holdt 1. maj for alle lokomotivførere i DSB i Kongens Have i Odense. Det var – trods nogle kraftige byger – en rigtig hyggelig dag. Tak for samværet til jer der mødte frem. Du kan se billeder fra arrangementet på både områdegruppens og lokalgruppens Facebook side, www.facebook/LPODSB.com, henholdsvis www.facebook/LpoOdense.com.

 

Aktivitetsudvalget afholder hockeyarrangement

Næste arrangement er hockey i Ringe Hallerne d. 18. maj, som holdes sammen med vores kollegaer hos DB Schenker i Nyborg. Der er p.t. tilmeldinger til 3 hold, men vi skulle gerne have lidt flere med, så vi også har mulighed for at skifte ud undervejs. Meld dig til så vi kan få givet Nyborg gutterne kamp til stregen.  Efter hockey er der spisning hos Frøken G og socialt samvær.

 

Næste bestyrelsesmøde

Næste møde afholdes fredag d. 19. juni. Sager som ønskes behandlet på dette møde skal være os i hænde senest dagen før.