Vedr. 1. maj arrangement i Odense

 

 

LPO DSB holder igen i år 1. maj i Odense, hvor vi vil være en del af LO Fyns 1. maj arrangement, som afholdes i Kongens Have – lige over for Odense Banegård.

 

Det officielle arrangement starter kl. 12.30 med taler fra scenen, men vi er allerede på pladsen / i teltet fra ca. kl. 11.30.

 

Områdegruppen er vært med både mad og drikke til alle fremmødte medlemmer helt frem til kl. 17.15, hvor de sidste taler, har talt, underholdningen stopper og pladsen lukkes ned.

 

Igen i år får vi besøg af vores lokomotivførerkolleger fra S-banen og som noget nyt finder vi også plads til DJ pensionisterne. For at gøre plads til dem – og et forhåbentligt mindst lige så stort fremmøde fra vores egne lokalgrupper, som sidste år – har vi bestilt både et telt i størrelse XL med plads til ca. 100 personer og en lidt mindre model, som placeres ved siden af det store telt.

 

Hvis nærværende har fanget din interesse så hold øje med lokale opslag eller kontakt din lokalgruppeformand. Vi ved, at flere lokalgrupper planlægger at tage turen til Odense.

 

Vi glæder os til at se dig – vel mødt.