Skrankepaverne i Odense Kommune har besluttet at renovere Kongens Have efter efterårets og vinterens udendørs arrangementer. Det betyder, at FH Fyn IKKE kan afholde 1. maj i Kongens Have. Det har desværre ikke været muligt at omstøde denne beslutning eller udsætte renoveringen til 2. maj.

 

Arrangementet afholdes i stedet i den nordlige del af Odense C i noget som hedder Odin Havnepark, hvor et stort antal af de lokale fagforeninger holder til. Det bliver stadig udendørs i telte, dog på asfaltunderlag. Arrangementet, talerne, osv. er det samme, ja faktisk lidt bedre, da det i går er blevet offentliggjort, at statsministeren lægger vejen forbi. Så alt er jo godt, men …

 

Det giver nogle logistiske udfordringer, da der fra Odense Banegård er ca. 2,5 km / 30 min. gang til pladsen. Adressen er Lumbyvej 17, 5000 Odense C.

 

Hvis det skal lykkes og blive en god oplevelse, skal dem, der kommer udefra / med tog gå i samlet flok fra Odense Banegård kl. 11:15. Vi sørger for forfriskninger til turen og går naturligvis bag den røde fane, som lokalgruppen i Odense stiller til rådighed. Vi støder undervejs til 3F’s 1. maj optog, så vi bliver en del af en større flok og får musik til turen.

 

Hvis der er nogen, som synes, det er langt at gå, eller er gangbesværet, så er der mulighed for bustransport. Vi viser vej til bussen (linje 62), som kører fra Odense Banegård kl. 11:30. Der er ca. 500 meter at gå fra det busstopsted, hvor man skal af og hen til 1. maj pladsen.

 

Til dem, der kommer med tog. På baggrund af ovenstående er det helt afgørende, at man er i Odense kl. 10:48 eller 10:50, hvis man kommer fra vest, henholdsvis kl. 11:00 eller 11:07, hvis man kommer fra øst.

 

Opfordring: Fortæl straks muligt din lokale LPO-gruppe / rejseleder / turansvarlige, om du påtænker at køre med bus derud. Det letter opgaven omkring logistikken en del. På forhånd tak 😊.