Vedr. indmelding af sikkerhedsmæssige afvigelser, mv. i Synergi

 

I forbindelse med den verserende sag om nedsat bremseevne litra MF, som LPO DSB har beskrevet indgående i lederen i Det Blå Blad 4-2014, er vi blevet opmærksomme på, at det tilsyneladende ikke er alle afvigelser / hændelser som indmeldes.

 

LPO DSB vil med nærværende medlemsinformation kraftigt opfordre til, at alle sager om nedsat bremseevne litra MF – og i øvrigt alle andre sikkerhedsmæssige afvigelser / hændelser – indmeldes i Synergi, hvor al registrering af afvigelser, hændelser og ulykker i DSB skal indmeldes.

 

Som lokomotivførere skal vi være opmærksomme på, at det ikke kun er et udtryk for godt fagligt håndværk at gøre omgivelserne opmærksom på afvigelser og hændelser af enhver art. Det er også helt afgørende for, at løbende sags opfølgning på indmeldte sager fra driften, fører til fejlretning og sikrer at pågældende afvigelse / hændelse ikke gentager sig.

 

Husk at du finder Synergi i Den Digitale Rygsæk under ”Mine kanaler” –> ”Lokomotivfører” –> ”Online ressourcer” –> ”Rapportering af sikkerhedsmæssig hændelse i Synergi”