Lyt til artikel
Getting your Trinity Audio player ready...

HR Løn oplyser, at indmelding af antal LKF K elevtillæg pr. md. sker manuelt. De oplyser samtidig, at de forventer, at indmeldingen fra LTD til SAP (løn) fra 1. marts 2024 vil blive automatisk. Det undersøges samtidig, om det er teknisk muligt, at få det til at fremgå af SY-rapporten, hvilke dage kørelæreren har fået tillægget. Det er dog p.t. uklart, om det er muligt.

 

LPO vil naturligvis presse på for, at der findes en løsning som sikrer, at elevtillægget – i lighed med andre særlige ydelser på den enkelte dag – bliver registreret automatisk og bliver synligt for medarbejderen.

 

Indtil da opfordrer vi LKF K til selv at være opmærksom på, og få registeret på analog facon (f.eks. i DJ-lommebogen), hvilke dage man har elev med, har undervisning på EUP eller (når den tid kommer) udfører førerrumstilsyn.

 

Opfordringen gælder også bagudrettet tilbage til elevtillæggets genindførelse d. 1. oktober 2023.

 

Konstaterer du, at der har været dage, hvor du ikke har modtaget tillægget, så skriv til din lokale leder, hvilke dage elevtillægget mangler, så HR Løn snarest muligt kan lave en efterregulering.